EN RO

.Hello, 8 Martie

Astăzi este ziua în care sărbătorim femeile. Dar ce-ar fi dacă nu ar fi doar o singură zi,
ci prima zi dintr-un șir lung de zile? Dintr-o lună lungă care nu se mai termină.
Dintr-un Martie Infinit.

Așa am pornit când am lansat The Faces of Infinite March. Portretele unui Martie Infinit. O demonstrație și o sursă de inspirație, pentru ca atât femeile cât și bărbații să își sărbătorească încrederea, curajul, bunătatea și tot ce înseamnă pozitiv în viața lor.
Inspirație pentru azi, 8, pentru mâine, 9... și pentru toată luna martie de anul ăsta. Și toți anii ce ne așteaptă. Dacă și tu crezi în tine așa cum au crezut cele 8, alege-o pe cea care te reprezintă cel mai bine. Pentru pasiunea ei. Pentru puterea ei. Determinarea sau curajul pe care-l vezi și în tine. Și ca la orice demonstrație, e mult mai bine să nu te oprești doar la a afișa o părere. Inspiră-i și pe alții să-și exprime curajul unui Martie Infinit, schimbându-ți poza de profil cu unul dintre portretele de mai jos.
Susține un Martie Infinit. Sărbătorește puterea de a spune „POT”.

Beyonce

DESCARCĂ
1045 descărcări

Dacă simți că nu știi ce să alegi și te regăsești în toate aceste exemple de femei, nu-i panică. Le poți alege pe toate. Descarcă și folosește la tine pe profil cover photo-ul cu întreg grupul Faces of Infinite March!

The Faces of Infinite March
DESCARCĂ
1095 descărcări
* Am ales 8 exemple dintr-o listă lungă de femei încrezătoare care au făcut istorie, au schimbat mentalități și au atins suflete. Fiecare dintre ele poate fi un model pentru tine, unul în care să te regăsești, indiferent de sex, vârstă sau alte coordinate limitative. Dacă însă nu te regăsești în niciuna, ia în considerare că acest demers nu vrea să fie nicidecum un tipar care te limitează. Ci o sursă de inspirație.
* Acesta nu este un proiect comercial și a fost creat cu scopul demonstrării unor păreri personale.